Leaking Air Ketuban

Ada tak mommy yang baru 33weeks tapi ada leaking sikit-ii air ketuban ? Terus pergi hospital ke atau stay sampai betul-ii air ketuban pecah .

2 Các câu trả lời

awak 33weeks tu baby belom matang lg tau. tlg pergi hospital. bahaya. kalau baby lahir baby dlm kategori pramatang. dn kena tahan nicu. apa2 boleh jadi dkt baby dlm perut. awak boleh tahu ka condition baby dlm perut awak

better terus pergi hospital. anak saya dulu pun mcm tu . hampir lemas sbb tak ambik kesah hal macam ni. kena marah lagi dgn doctor