Perut Memulas.

Ada tak mommy's give birth 31 week? Dari semalam malam perut memulas. Gi toiet sampai dah lesu. Pagi ok sikit than now datang balik pulak. Takut 31 week if beranak baby survive tak. 2nd anak i give birth 37 week cun. Ini takut lagi early pulak. Ada whute discharge tiba tiba.. Risau??

1 Trả lời

my first baby 31 weeks. kena tahan nicu almost 2 months macam tu. now he's a healthy 3 year old boy.

5y trước

Tq mommy.. Tapi kita belum beranak lagi false contraction kot. Harap baby keluar before due date..