pengalaman mommy's

ada tak mommy dlm nie yg ada pengalaman salah ttg scan jantina baby?cntoh msa hamil dan scan doktr kata baby boy tpi bila lahir je baby girl🤭..tq mommy #ingintahu #pleasehelp

6 Các câu trả lời

adik sya dlu mcm tue , dgn yakinnya scan dikatakan baby boy.. mama & babah sya siap beli semua color blue , stuff utk ank llki.. last2 keluar , perempuan.. 😂😂😂

saya 28 week scan dr cakap macam girl sebab tak clear sangat.. apa pun tunggu nanti untuk confirm balik 🤣

Sis scan pada week ke berapa? Kot scan awal sgt, genital tak develop habis lg

3y trước

Alamakk, patut dah jelas tp dia main sorok2 ya

Kalau scan babyboy, jarang2 baby akan keluar girl 😆

sy 😂 nmpk girl keluar boy

Ibu saya