Undescended Testis

Ada tak mommies2 yang ada pengalaman anak kena macam ni? Anak saya 1y6m baru tanya doc then kena refer pakar sebab telur tak turun. Saya risau la 😭 boleh share something tak utk legakan hati ni 😢 #ingintahu ##firstbaby

1 Trả lời

anak puan masa lahir doc cek testis dia okay ke? ke umur 1 tahun bru tau telur dia tak turun? anak saya masa lahir nurse cek undescended testis..pastu masa sebulan cek pakar pakar kata da okay..turun da telur dia..risau pulak sy..

2y trước

Masa lahir doc cek okay, lepas stahun tgok mcm bhgian bawah tu tak kembang. Then tanya doc , doc kata risau tak turun lagi