Barang keperluan hospital swasta

Ada tak mommies yg bersalin dekat hospital swasta.. apa barang keperluan yg perlu sediakn ye? #ingintahu #firstmom

2 Các câu trả lời

Nanti admin atau nurse akan bagi list barang yang kena bawa. Kalau tak dapat lagi, boleh minta masa next checkup. Tempat saya bawa baju discharge ibu & anak je. Yang lain semua dah di sediakan. So saya bawa Barang ibu - 1 set pakaian balik - Telekung - Berus gigi & ubat gigi Barang anak - 1 set pakaian balik Baju suami - 2 set - Towel - Berus gigi Semua ni muat satu bag kecil 🤭

pad untuk ibu pnting yaa.. sya beli yg mcm spnder tu senng

6d trước

Sama. Beli bnyk2 awal2.