Siapa amal pati delima

Hi ada tak mommies yg amalkan minum pati delima ni atau apa2 brand lah. Cemana cara amal ye buat air atau minum macam tu je? Dan bila waktu sesuai

Siapa amal pati delima
4 Các câu trả lời

saya serdang amalkan .. guna jenama gulsan .. dulu sbeelum pregnant saya makan pati sahaja satu sudu tpi x thu lah pregnant ni jd tkut sbb diakan rasa pekat tkut tajam 🤣 (overthinking) jd skrnag saya bancuh dgn air , satu sudu pati delima air penuh satu cawan sbb xnk dia jd pekat tajam .. itu pada pendapat saya lah hahahaha

Saya pun guna ni je. Tp brand gulsan. Sama je. Saya minum pagi & malam. Satu sudu (sudu plastik). Kalau tak tahan masam, bancuh buat air. Sebelum ni guna mamariam tapi mamariam tak berapa function, plus mahal, gantikan ini terus mencanak naik hb. ❤️

saya pernah amal masa hamil anak sulung.....bancuh satu sudu dgn air kosong secawan pagi or malam....kalau malas sy makan je sesudu....masam2 manis...hehe

12mo trước

Okay sis terima kasih info nya 🥰

Minum 1 sudu sebelum sarapan dan 1 sudu sebelum tidur