Anak tak lena tidur malam

Ada tak mommies yang sama pengalaman macam saya? Anak saya dah 1y 4m kerap terjaga malam macam mimpi buruk tu. Kadang pukul 2-3 pagi lepastu bila dodoikan, dia tak lena pun. Setiap 10 min jugak dia mengamuk balik. Kalau okay tu, dia lena jelah lepas dah sekali didodoikan. Pastu sebelum subuh mengamuk lagi. Tapi dia nak tidur balik. Siapa tahu camne nak atasi problem ni? Ke baby umur macamni memang ragam dia eh nak terjaga malam? #pleasehelp #advicepls #firsttimemom

1 Trả lời

klau org kg kata, bdk kecik ada ragam dia mcm mne sawan tangis... antara sbb dia badi haiwan, badi mayat, mcm ii lagi... kne cari org yg pandai berubat lah... kdg ada org kata mngarut syirik... ikut terpulang lah pendapat masing ii... kita hanya ikhtiar berubat, sbb bdk selalu kne ... tu org dlu ii nasihat blik rmh jgn terus masuk... jgn terus pegang budak kecik nnti anak yg kne ...