Perut belum jatuh tanda lambat lagi nak bersalin ke?

Ada tak mommies yang pernah bersalin even perut masih tinggi? Mak saya cakap saya lambat lagi bersalin sebab perut tak turun sepenuhnya lagi & kaki tak sembab sangat. Sedih pulak dengar sebab memang hari hari pujuk baby keluar, harini dah 38w3days 😞😢 #ingintahu #pleasehelp

1 Trả lời

time nurse/Dr cek ada tak diorang bagitau baby dah masuk laluan? Sy haritu takde pulak perut nampak jatuh ke apa. cuma bila Dr cek dia bagitau baby dah mmg dekat bawah sangat2 dh, tunggu masa je. tapi perut takde nampak jatuh ke apa. nanti tny nurse/Dr ye

11mo trước

haritu doc cakap kepala baby dah masuk separuh dah… harapnya cepatlah melahirkan 😢 risau takut baby besar sebab saya gdm. haritu scan 3.03 kg 38 minggu