Bottlefed / breastfed

Ada tak mommies yang mengalami masalah inverted nipples, end up baby prefer bottlefed dari breastfeed? Sedih kerana tidak dpt merasa perasaan breastfeed anak sendiri or skin to skin. Baru target nk susukan baby sampai 2 tahun. Disebabkan bottlefeed, saya harus kerap pump sehinggakan nipple crack / nipple bleeding end up bengkak susu. Selain dari tu, ada tak mommies dkt sini boleh recommend milkbooster apa yang bagus? ?

4 Các câu trả lời

Hi mummy, boleh cuba tips ini: https://my.theasianparent.com/milk-booster