Rhinitis / Resdung

Ada tak mommies sini yg kena rhinitis semasa mengandung. Saya mmg penghidap tegar rhinitis. Hari ni dh dekat sebulan rasa sengsara sangat. Hidung gatal berdarah, mata gatal teramat sangat bertahi juga. Ada tak cara nak kurang kan. Saya guna spray je slama ni tp doctor xbagi guna sms pregnant ni. Dbenarkan ambil loratadine tu tp langsung xde kesan kat saya. Boleh tak share cara lain utk ibu mengandung. #rhinitis #resdung

1 Trả lời

elak makanan penyebab resdung. seafood udang kering belacan. rumah sentiasa bersih, xde habuk halus. kipas sentiasa xde habuk.