baby 8 bulan batuk

ada tak mommies kt sine baby penah mengalami batuk 🥲 risau pulak dga baby batuk berkahak.

1 Trả lời

anak saya umur 8 bulan pun batuk, saya buat bubur ayam Singo pear, bagi snacking makan buah pear kukus.. kemudian tampalkan Cough patch di dada anak, susu badan keep on bagi, Inshaa Allah 2-3 hari dah mula baik.

2mo trước

1. Tumis butter + bawang besar + bawang putih + 3 sekawan 2. masukkan ayam + puree Singo pear atau nak potong slice atau dadu Singo pear pun boleh 3. masukkan air + beras+ serbuk ayam sedikit 4. boleh add on sayur celery sedikit 5. dah siap boleh blend