perut tak nampak besar

Ada tak mommies kat sini preg 9 atau 8 bulan tapi tak nampak mcm preg? tak nampak mcm sarat sangat, kalu org tengok , nampak mcm gemuk2 je #bantujawab #ingintahu

24 Các câu trả lời

time anak 1st perut saya besar wlaupun saya kurus smpai org ingt saya mngndung twin. yg kedua ni dah 8 bulan lbih tp perut mcm baru 5,6 bulan 😅

macam saya preg dah 9 bulan perut masih nampak kecil.sekali baby keluar 3.33kg juga😁 , biasa lah tu perut kecil bergantung pada badan masing2..

Sy anak kedua bby boy perut bbentuk bujur. Seminggu sblum brsalin baru nmpk bentuk perut nak jatuh tu😂

adaa 🤣 saya duluu masa 7 months pregnant punn nampak mcm tak mngandung , last last keluar 3.2 kg jg

Perut sy pun kecik , org kata perut sy ni mcm mengandung 3 bulan je pdhal dh nk msuk 8 bulan 🤣

sy. bsalin 41w xnmpk perut pun..bby lahir sihat 3kg+ yg penting bby sihat and growth on track.

Ada. Nak pulak kalau si ibu tu jenis berpakaian besar dan longgar. Lagi susah orang nak nampak

ada. sy dh 9bln, cust sy tgur bru 5bulan ke.. pdhal tgh tggu hari 😌😂 ank kluaa 2.39kg.

sebb saiz badan lh kot...itu yg x nmpk sngt perutnyee

saya. skrg 9 bulan, perut kecik je. mcm 5 bulan.