Darah tinggi sebelum pregnant.

Ada tak momies kat sini sebelum pregnant ada masalah darah tinggi? Atau yg makan ubat darah tinggi ketika pregnant? Boleh share pengalaman dengan saya?..

1 Trả lời

sy previous pregnancy mmg ada drh tgi. pastu miscarriage the start ubat. pastu bila awal2 tw pregnant sy stop ubat drh tgi biasa tukar pergi untuk ubt drh tgi pregnant .skg high dose +2 jenis ubat darah tgi. alhamdulillah terkawal .cuma Dr suruh sy buat detail scan

12mo trước

betul sy methdolpha + labetalol untuk hypertension. cair darah dengan calcium Pon pakej