darah tinggi

ada tak mom sini kena bersalin awal sebab darah tinggi ? doktor suruh serah diri bersalin 38week. kalau darah tinggi boleh bersalin normal ke? kalau takde tanda #firstmom #ingintahu #pleasehelp

1 Trả lời

mase sy pregnant anak 1st sy ada darah tinggi.. xde tanda bersalin pun so doctor induce dan sy bersalin normal..

2y trước

sy admit wad petang.. esok nya pukul 7pagi masuk ubat induce.. tak pasti lah sakit bersalin biasa tu mcm mana, mungkin sama je kot sakitnya... b'gegar katil tahan sakit 😅😅