38 week 3 hari

Ada tak mom dekat sini dah 38 week 3 hari tapi masih belum turun tanda ape2? Dah buat senaman butterfly, squad, bersama suami pun dah, turun naik tangga, banyak berjalan semua buat dah.. nak tanya sekarang nie jadi kerap sakit pinggang ke bontot gitu, sakit bawah ari2, cirit birit dan baby kerap mengeras tu tanda2 nak bersalin jugak ke?#firstmom #pleasehelp

2 Các câu trả lời

kalau baby kerap mengeras better pegi check hosp. semoga dipermudahkan urusan bersalin sis 💕

10mo trước

okey baik. thank you sebab membantu.. semoga urusan sis jugak dipermudahkan.