Due end july

Due akhir bulan ni tapi takde tanda lagi 😂 dah buat squad, butterfly semua tak jalan hahahaha ada ke yang sama tarikh? So far baby kerap mengeras tapi kejap kang hilang 🤣

2 Các câu trả lời

Samaaa. Saya due 28/7. Hari2 jalan, buat butterfly tapi belum keluar tanda. Nervous juga makin dekat tarikh sebab berharap sangat dapat bersalin normal tanpa induce.

1y trước

Kan. Samalah kalau takde tanda 1hb induce. Harap bby keluar sebelum tarikh admit induce 🥹

Samaaa. Due 30/7. Dh 39w2d tp msih tkde tanda. Taknak la kena induce hrp cpt turun tanda.