Folic Acid 5mg

Ada tak masa mengandung ni amalkan folic acid 5mg ni????? Sehari sekali je kan???? Atau mommy² amalkan 2kali sehari???? Komen laa ?? #SUNWARD

Folic Acid 5mg
10 Các câu trả lời

5mg sngt sikit...tukar ke iberet 100 mg sekali sehari jee makan...kalau usaha pregnant okay laa 5mg kalau dh pregnant kena ambik dos yg tinggi... zincofer 150mg klinil kesihatan bagi...sye gune iberet 100 mg sbb keserasian ubat pde tubuh

4y trước

5mg sikit? Iberet not fully 100mg folic acid sis. Betulkan pemahaman ye

Ya sehari sekali shj. Sy dlu consume folic acid 5mg ni lah bli di Watson, sblm pregnant nk TTC sampai la nurse kk bg Zincofer masuk 4bln. Lalu sy pun stop consume folic acid..

shari 1 bji shaja utk 1st trimester...dh msuk 2nd trimester nt KKIA akn tukarkn kpada zincofer..dn xpyah amik folic acid dh (13w)..sbb dlm zincofer dh ad folic acid

Sya amalkan folid acid 5mg nie dari awal2 kahwin sampai skrg tgh pregnant 32 week😊.Sya amalkan 1 biji sehari

sekali shari sahaja sis.. sbb folic acid ni dah 5mg.. 5mg dah cukup

Sehari sekali je.. limit dos sehari 5mg shj..

Ikut je nurse KK cakap makan berapa and jenis apa

Sekali sahaja

sehari sekali

Ye