Bibir kering

Ada tak mami, mama, yg alami bibir kering mcm ni. Dah 3 minggu xhilang. Minum air pun dah berbotol2 sehari. Anak umur 4 bulan & masih menyusu badan. Adakah sebab menyusu badan kita pun kekurangan air? Aada tak yg sama mcm saya?#pleasehelp #bantusharing #firstbaby #bantujawabbunda

Bibir kering
2 Các câu trả lời

ye btl tu puan..jika mnyusukn ank..kita senang tuk alami hydration jadi kena bykkn minum air kosong selepas mnyusukn anak..mg dpmudahkan segalanya..aamiin

kering sangat ni... letaklah lip balm/minyak zaitun/ minyak kelapa dara.