Sakit kepala sebab sinus

Hi ada tak macam sya sakit kepala sebb sinus. Ada tak cara untuk kurngkan sakit kpla sbb sinus ni. Please tolong jawab #SeriusTanya #bantujawab #firstmom #ingintahu

2 Các câu trả lời

My doctor ajar, awk ambik air panas letak dalam bekas yg besar sikit dgn towel. Tutup kepala dgn towel tu bt macam wap. Work well. Dia clearkan saluran. Pregnant kan mmg teruk sikit sinus, air dalam badan tgh meningkat

1t trước

Tq sis

sinus ni mmg ubat je jawab dia. boleh try juga pakai nasal rinse. tapi kalau sinus terlalu teruk kena jumpa pakar. kot sebenarnya rhintis ke

1t trước

Nasal spray yg awal guna yg tinggi steriod apa namanya