Pregnant 28 weekss

ada tak macam saya sejak masuk 28weeks ni baby kurang gerak dah...gerak pun halus² je...payah nak kira gerakan nya...normal ka tu ibu² semua..dh cuba minum sejuk smua tak jalan jugak...tunggu mood dia je nak gerak...risau plk di buatnya

2 Các câu trả lời

Hi awak. Situasi kitew same lah. Sy pun 28weeks jugak. Dah start kena kira baby menendang tapi baby slow sikit. Mlm sikit baru dia aktif sikit. Tapi saya tanda je asalkan ade gerakkan.

2y trước

sama laa...asalkan dia ada gerak walau sikit dah kira satu gerakan 😅😅

normal tu baby kecik lagi. pastikan cukup 10 sebelum 9malam.

2y trước

tak sampai jm 9 malam pun dah cukup 10 dah...tapi tu lah kena lebih perhati gerak kan dia..