hi mummy ☺️

ada tak list beli barang untuk baby & mommy ? saya due bln 12 tapi tak tahu nak beli apa 🫠 sebab saya first baby

1 Trả lời

Baby: baju, seluar, mitten, booties, barut, kain bedung, pampers, toiletries, minyak telon, cotton bud, wet tissue, carseat, stroller. Ibu: set pantang (jgn beli 1 set complete, xsemua pkai), kain batik, maternity pad, maternity bra, bengkung, stokin pantang, milk collector, breastpump (if bkerja). Most important ikut budget ye.

2y trước

btl. sya dh siap semua. alhamdullilah. bersalin jgk bln 12 nt.