Weeks 6 doktor kata belum ada heart beat....risau... ada tak kes cam saya. Weeks 5 scan nampak yolk.

Ada tak kes spt saya?

2 Các câu trả lời

It’s ok sebab usia kandungan awak masih baru. Personal experience saya, (5 weeks / 5 days) scan just nampak kantung je. So doktor minta saya repeat scan slps 2 weeks. (7 weeks / 5 days), Alhamdulillah… Melalui TVS scan, dah boleh nampak janin & dengar heartbeat 🥰

3y trước

Insyaallah... tq sis atas doa dan nasihat... tq jugak dh kongsi pengalaman

ya sis. usia kandungan baru lagi. saya first scan masa tu 6 week, pun ada kantung sahaja. 9 weeks datang semula scan dah ada janin dan heartbeat. 🥰

3y trước

Hmmm Insyallah, semoga semuanya baik baik sahaja. ❤️