gatal&miang satu badan

ada tak kat sini yg alami alahan mengandung badan jadi gatal2 suami isteri? ada tips x untuk kurangkan gatal? #firstbaby #F #pleasehelp

2 Các câu trả lời

sy pun sama.. jd bintik2 merah dkt area dada, suami sy pn sama.. xthula pasal ape.. #1stbaby

Kalau saya je yang kena gatal sampai jadi kulit merah² . Elak guna sabun anti bakteria ya sis

1y trước

Sama-2 . Tapi kalau dah rasa tak boleh counter rasa gatal tu boleh refer doktor sis tapi kena try n error krim yang diberi