Gatal perut

Ada tak kat sini yang gatal perut lepas bersalin ceaser? Bukan gatal dekat luka jahitan tapi gatal dekat perut sama mcm tgh pregnant tu

10 Các câu trả lời

Sy gatal kat kdua belah kaki dan tangan.. dh 35 hari dah.. xtahan giler..mcm2 dah buat..dari p clinic smpai ke traditional pun xjalan/xbaik lg..merenyam gatal nya..😩

ye sy lepas pkai param je terus naik gatal2.. nk slhkn param.. tp tmpt lain pon gatal2.. perut paling teruk la kesan garu

Saya gatal² gak. Org² tua ckp kalau gatal tu means tgh recover nk baik luka tu. Xtau la. Hehehe

Saya naik gatal penuh kf perut.. paling gatal kt area ade selulit tu.. effect ubat cair darah..

Sy ada jgk gatal perut tu. Tulang urut sy kata tu proses rahim nk mengecut. Sebab tu gatal.

sama la sis...Sye pun tertnya² jgk nape gatal dekat perut bukan dekat tempat luka

samalah. dya mcm ada smthg mncucuk dr dlm tp bkn dr dlm tp dr luar.

🙋‍♀️ taktau kenapa

Tiada pengalaman.

Maaf tk pernah