Prolonged jaundice dah 1 bulan

Ada tak kat sini sama macam saya ? Anak dah nak dekat sebulan kuning masih ada. Lusa cucuk sebulan baru nak cek lagi kuning. Lama nya kuning dia. Saya down pula rasa , tambah pula baby saya berak 1 kali je sehari. Dah 4 hari dia macam susah nak teran berak , asik terkentut. Saya fully bf , najis baby cair je warna kuning. Haih risau saya. Haritu nak refer hosp cek darah ( takut ada masalah lain ) tapi doc kata tak payah sbb kuning baby 155 tak tinggi , and baby pun lahir cukup bulan. Hmm cam mana ek. #swasta

6 Các câu trả lời

kerapkan bagi baby minum susu,dan selalu sapu ubat dekat perut supaya mudah baby berak.

2y trước

Ubat apa ? Yuyi atau telon yg lebih sesuai 🤔