Stretch marks

Ada tak kat sini ibu2 yang ada stretch marks? Saya takut saya sorang je 🥺. Even dari awal dah sapu lotion khas utk preggy tetap ada juga. 😔

22 Các câu trả lời

jgn risau sis.. kebanyakkan org ade stretch mark.. tambah2 klau badan kecik/biasa lpatu berat bertambah2.. bole try mkn vit e, sapu losyen yg ade vitamin e.. Klau bajet besarrr boleh p laser 🤣

saya 1st & 2nd pregnancy ada stretch mark awak. paling teruk masa 2nd pregnancy. dh sapu mcm2 xhilang sy jadi mls. so biar je dkt situ😂. husband kata xyh risau la. syg kn bersalin anak2 dia.

saya pun ada stretch marks dkt perut, saya langsung takda sapu pape dkt perut huhu takpe nnti lepas bersalin ok lah tu

saya pun ada strechmark wlpn pkai ubat dia.. redha jalah.. makin bnyk dh.. spruh kler merah spruh putih..

saya pakai ni, lepas mandi sapu kat bahagian stretch marks. alhamdulillah hilang. kene consistent

saya 32 weeks kat perut takde lgi, tapi dia muncul kat breasts plk😅

dy dekat bhgian perot takde . tp dkt punggung ade . malu pulak rse nye

Sy anak dah 4 org. Paling kecik 10tahun. So fat xde strechmark

ada sis. Kaler jernih dgn purple hahah habis perut. its okey