due date april 2022

Ada tak kat sini geng due date April 2022? dah ready ke nak ganti puasa sebulan 🤭 sy 5.4.2022 😘

61 Các câu trả lời

Macam sy due dalam 22.4.2022, harap laa bersalin awal bulan 4. Boleh laa raya nanti makan ketupat bagai 🤣

2y trước

Sy pulak due 21/4. Harap baby klua dlm bln puasa je jugak sbb nk bg die cukup 37mgu jugak paling kurang. Taknak bsalin prem. so sy dh ready awal2 org lain raya nt sy tengok je.. sy dh mkn sesiap dh menu raya yg sy terliur time pegnant ni. Raya awal org kata 😂