Cara cepat bukaan bersalin

Ada tak kat sini due 30/8 tpi belum ada tanda nak bersalin?saya belum ada tanda lagi nak bersalin kena serah diri 4/9 kena beranak paksa 5/9😞😞macam mana nak cepat bukaan bersalin😌😌#pleasehelp

1 Trả lời

bykkan berjalan & buat senaman ringan2. klu xde bukaan pon, jgn risau. kadang last minit baru ada tanda. cm sy bersalin baru2 ni, 40w 1d. doc nak bg ubat induce tp bila cek bukaan da 4 cm. semoga sis dipermudahkan segalanya.