Baby 11 bulan belum pandai bercakap mama baba

Ada tak kat sini anak mcm anak saya yg belum pandai sebut mama dady 🥹 risau tgk dia mcm xpandai lg sebut ba ma mcm tu 😢 tp kalau kita bckp dgn dia , dia faham jg suruh ambik mainan ke apa cuma blum pndai sebut bnda pendek mcm tu lg #ingintahu #SeriusTanya #firstmom

3 Các câu trả lời

Ada perkataan lain yg dia boleh sebut tak? Teruskan borak dgn anak dgn kasih Sayang. Peranan bapa lebih baik dlm melatih anak bercakap.

2mo trước

Stkt ni dia cuma pandai sebut nyai ja sis..dia membesar jrng dpt spent time dgn daddy dia sbb suami saya kerja luar kawasan ☺️