Alergik minyak kayu putih

Ada tak ibu2 yg mengalami masalah mcm sy? Setiap kali melahirkan bayi, tgn sy akan jadi gatal2 mcm ni.. Sy dah cuba elak guna myk kayu putih cap burung tu.. Sy guna myk telon cap mybaby, kandungan serai wangi.. Tapi tetap keluar biji2 mcm ni.. Bila gatal tu, sedap sgt digaru tapi makin lama makin byk.. Huhuhu Ada tak cara nak hilangkan? #SeriusTanya #bantujawab

Alergik minyak kayu putih
1 Trả lời

Cuba stop guna apa2 minyak. Lagi pun baby tak pakai minyak pun takpe. Awak bersalin normal ke czer?