CHECKUP BULANAN

Hi, ada tak ibu2 yg checkup bulanan kt KK tapi tak boleh komit dgn tarikh doc bg then dia p checkup klinik luar? Checkup detail sama tak mcm kt KK …. Sy kena minum air gula tp asyik delay je sbb tarikh yg dberi byk urusan.

2 Các câu trả lời

Saya tak pasti untuk KK awak macam mana. Tapi KK saya, bila dia bagi tarikh dia akan tanya dulu if kita boleh commit to that date or not. And boleh pilih nak pagi ke petang. Unless kalau mgtt (minum air gula). Sebab KK saya, mgtt waktu pagi sahaja. And if saya tak boleh nak apply cuti untuk tarikh tu, saya akan bincang dengan SV or TL. Usually saya akan pergi checkup and request Time Slip from KK. And saya akan bagi time slip tu dekat TL or HR. Kalau nak ikutkan dekat sini, awak kena pandai cari balance between your appointment dengan your job. Unless awak nak tukar monthly checkup awal fully from gov to private. Beza dia monthly checkup dekat private each visit kena bayar. Standard rm200 per visit excluded ang examination or medication. And checkup tak berapa details sangat macam KK. Pokok pangkal dekat awak.

air gula blh minum dkt swasta. bawa result pi kk nti. checkup bulanan blh pilih pagi or ptg. xsemestinya dtg pagi melainkan check bsp.

1mo trước

klu xjumpa dktr..usually blh je ptg...sy lg suka dtg ptg sbb xrmai org