Nak Tanya pengalaman

Ada tak ibu2 yg ada pengalaman waktu malam je rasa sakit contraction , sampai subuh. Lepas subuh takde rasa sakit dah. Sakit contraction tu boleh tahan lah tapi. Tengah pagi tu setengah jam sekali rasa sakit. Dah nak dekat subuh nak ke pukul 7 tu sakit 5 min atau 6 min sekali sakit dalam 30 ke 40 saat sahaja. Siang mmg normal tak sakit apa. Tapi tanda lendir jernih coklat merah tu ada je sikit2. Adehh Mami is buntu. 39 w 4 d

1 Trả lời

Dah ada bloodshow tu dah boleh pergi PAC awak. Nanti doktor akan check

8mo trước

26 hb last cek baru 2 cm wak..