Keputihan/gbs

Ada tak ibu2 yang keputihan dia keluar putih kental. Tak cair. Tak kerap tp kadang2

2 Các câu trả lời

tak semua keputihan tu akan jadi gbs + awak. ada keputihan yg normal. yg tak normal ni keputihan yg berubah warna, berbau dan gatal. mcm sy keputihan bertukar warna kuning pekat dn gatal. kalau pakai pattyliner xbyk pon. tp bila doctor ambik sample keputihan tu byk. sbb keputihan tu terkumpul sebelah dlm. result keputihan sy ada both candida dn gbs +.