Bersalin di hospital kerajaan

Ada tak ibu2 yang dekat sini bersalin di hospital kerajaan tapi pilih bilik kelas 1 or kelas ke 2?boleh kongsikan pengalaman tak?angaran harga berapa?macam mana cara nak booking bilik tu?

2 Các câu trả lời

try FPP full paying patient hospital kerajaan 3k camtu tp ni kena booking awal selalu sudah penuh. kalau yg walk in tu selalu base on availability hari tu, so x de jaminan boleh pilih kelas sbb hospital kerajaan tak pernah tak penuh. kalau first class walk in deposit rm800.

1k lebih . Tpi suami still tak blh teman dduk hospital. Mcm sye bersalin hospital sg.buloh sme je . Klau nk special bersalin swasta . Tmbh skrg musim org bersalin mmg wad akn penuh lah keluar msuk org