Susu formula/ berak selepas minum susu formula

Ada tak ibu2 Yang anak berak selepas minum susu formula. Anak setahun lepas minum susu formula selalu berak. Sebelum ni oke je sekarang ja tiba mcam ni. Ada x cadangan susu apa yang sesuai dengan anak Yang mudah berak/cirit? Dr cakap mungkin susu DA mula x sesuai. DA try tukar susu pon ttap sama 😢. Plizz kongsi pengalaman ibu2

2 Các câu trả lời

Tapi anak sy mmg sejenis lepas susu tak lama tu dia berak, tahi yg keluar pun apa yg dia makan.. contoh klau pagi berak , yg keluar apa yg dia mkn smlm.. ni masuk setahun cirit campur taik biasa, sehari 2 3x berak 😅 selagi dia aktif xde muntah, makan mcm biasa sy pantau jela.. susu pun dh kurang sekarang

dah bawa ke klinik sis? biasanya di klinik tu Dr ada stock susu utk baby yg cirit birit. tinggal beli ja di klinik tu