Alahan mengandung

Ada tak ibu2 preggy 12w yg lpas2 makan je msti muntah2 .hidung selalu tersumbat.kdg2 nafas rasa tercunggap2

2 Các câu trả lời

sama lah kta. saya dah 15 minggu,masih muntah2 slps mkn. nafas pun sama selalu tercungap2. pergi checkup 14 minggu aritu,berat xnaik. doctor bagi ubat thn muntah .. tp masih jugak muntah lpas mkn 🥹

2y trước

dah sebulan lebih dah duk berkurung kt umah nk g mana2 tak larat duk muntah je..lembik badan2..sy xleh nk mkn ubt tahan muntah jd berat kepala..dugaan betul

cuba muntah dlu baru makan.. saya sblum mkn akn muntah dlu bg kluar angin asid..baru lega nk mkn..