Gumpalan keputihan pekat warna kuning

Ada tak ibu2 kat sni yg pernah mengalami mcm saya.. keluar cecair pekat b'wrna kkuningan dari miss v..ianya x berbau dan hanya kluar sedikit saja..saya skarang hamil 30 minggu 2 hari

2 Các câu trả lời

pernh kene mcm ni. bnyk kali.. before prgnant x de pula. mse prgnant ni kene mcm ni tpi tk selalu, kalau renyah gerak banyak bru la dia keluar. kalau tk de.. panties mmg kering. sy tk tau tu apa. risau gbs jeee. tpi sy tnye nurse kt pac dia kata kalau gbs akan ade turun tnda2 awal like pech ketuban etc.. and time tu jgk dr akan buat swab.

1mo trước

sya plk risau ada gbs or tak sb perut mengeras jak.. bru2 ni cek bawah guna muncung itik mmg ada keputihan tp doc x ckp pun warna dia kuning, hijo or coklat.. doc ckp sya ada keputihan ja dan bg ubat cucuk bawah..

Keputihan