Details scan di sonobee

Ada tak ibu² kat sini pernah buat details scan dekat sonobee? Puas hati tak?

32 Các câu trả lời

Sonobee Adda Height bg sy teruk.. Nanti dia suruh tambah mhl. Pakej kutuk buku pink swasta sy. And siap ckp doktor sdri pn dtg tmpt dia. Pdhl x sume doktor bidang O&g. Kijenya ngutuk org, dgn gmbr x bpe jelas. Klo sonobee Ampang ok bgs sgt servis gmbr jelas ms ank no3 dlu

4t trước

Pegi yg dekat bukit indah, hq dia

Saya buat 4D scan di Ampang. Tak puas hati. Hahah. Memang lah baby gerak masa nak scan, tapi cara Sonographer tu pujuk, tekan2 perut sikit, bercakap dgn baby pun main peranan. End up, sepanjang scan, baby tutup muka separuh tak nampak apa. Hahaha. Takpelah redha😁 tunggu baby keluar je

Sy scan kat sonobee kajang. Sonographer explain dgn baik. Masa nk check gender tu bby sy xbg kerjasama. Asyik kepik je kaki dia tu. Sonographer keep goncang2 perut sy smpai la bby sy kangkang. So far servis ok baik kat sana. Mmg akan repeat situ je klu pregnant lagi

Saya buat dkt sonobee Balakong. So far sgt puas hati. Dia explain semua benda dgn baik and lembut. Dia scan pun tak kasar, lembut je. Recommended la pergi situ. So far NT and detail scan saya buat situ. Alhamdulillah sono baik sgt.

Scan sono okay sbb murah tapi tengok tempat n sono tu jugak. Mcm sy g bangi okay tapi tinggi sgt nak kena menapak X jmpe lift. Haha, pegi yg cyberjaya okay explain details. Pegi yg kt nilai first okay. Yg sono kedua x best bagi sy.

masa anak 1st sy buat sonobee..ok puas aty.. yg 2nd ni sy buat kt klinik az zahra ampang..sbb lg murah.. details scan + 5d scan rm99 je.. puas aty..lama gak dlm 45 minit mcmtu..die explain semua dgn details..

sye buat dkt putrajaya, so far servis ok, sonographer pun explain details. masa scan baby xnk tunjuk muka, sono suh g mnum bnde2 manis or makan sejuk2 dlu then dtg balik. bg sye mmg puas hati + harga berpatutan.

1mo trước

pnah buat kt putrajaya jgk thn 2022 tp sakit dia tekan2 perut 😅

Sono okay sangat.. Sy tiap kali preg (kecuali yg first) memang scan sono.. details scan pun buat dekat sono.. kalau yg dekat kl, sy pernah scan dekat ukay bestari tu ada..

Saya Dah bt anatomy detail scan kat sonobee alhamdulillah Memang puas hati setiap penjelasan dn setiap ultrasound yg dilakukan.. Sy buat kat tnh merah klntn...

setakat ni RS cam kena scam klu bt nt scan n details scan by sonobee kat ken rimba tu.doc gomen ckp lain dia ckp smua ok.ntahla abis beratus utk both.