frisolac step 1

ada tak ibu2 dekat sini yang bg anak susu frisolac step 1 ?? berat naik banyak tak korang ? berak colour apa ye kalau minum susu ni ? share la feedback anak2 korang .. sy tengah mencari susu utk naikkan berat bdn , skrg minum s26 pink .. #mencarisusufm

2 Các câu trả lời

anak saya minum frisolac since day 2.sampai sekarang sgt sesuai.dia dah 4 bulan seminggi dah 7.5kg lelaki.tahi kaler kuning kdg2 hijau skit.sesuai dengan dan dia alhamdullilah.if nak beli, better beli 400g tin kat carousel atau shopee dalam 35 -38 ringgit .itu yg paling murah per gram even compare dengan yg 600g, 900g dan dalam pek kotak2 yg saiz besat.

7mo trước

tiap kali bagi, 5 oz tapi sekarang dia minum 5 oz dua sesi satu masa.dulu sekali harung 5oz .saya ikut jadual belakang tin tu saja. rasanya perempuan sikit saja oz

Anak pernah mnum friso tp x sesuai dgn perut dia jd kembung & susah berak walau berak dia x keras mana. Sekarang anak minum Similac TC 0-12m, perut dh xkembung, sng berak hari2, berat so far ok naik.

7mo trước

apa beza similac tc ni dgn yg lain tu sis ? susu ni pekat x bila bancuh ?