Pregnant 5minggu 1 hari terkena bell's palsy iaitu lumpuh muka

Ada tak ibu² dalam nie sama nasib dengan saya #tolongberikatasemangat

1 Trả lời

Allahuakbar. Moga diberi kesembuhan segera. Moga Puan tabah juga ya 💕 Perlu buat exercise tangan dan sebagainya. Perlu pergi physio sb ibu saya dulu pernah kena. Kami agak terkejut juga sebab sebelah muka kena mild bell’s palsy. Bell’s palsy boleh pulih mommy in sya Allah dengan izin Nya.