Assalamualaikum maaf ingin bertanya berkenaan produk utk tmbh susu

Ada tak ibu2 dalam ni yg minum produk utk tmbh susu Bdn? Sy ada Dua choice ni . Tp kliru nk plih yg mana. Antara MOEDER (serbuk) @ MAMOM (tablet) . Boleh tak tolong bantu? Which is better? #seriusnanya #pleasehelp #ingintahu #firstmom #bantusharing

1 Trả lời

kena try and error awk. lain badan, lain penerimaan

1y trước

ermmm ye ea? tula risau jgk kalau da mkn mmcm tp xberkesan ... sbb Lani pun susu Bdn mcm da berkurngn skit ... tq ye