Kalau kantung dah keluar mcm mn ye..

Ada tak ibu2 berpengalaman miscarriage usia kandungan first trimester, kalau kantung dah keluar tu mcm mn? N bleeding tak? Kos d&c Di hospital kerajaan brp ye? #ingintahu #pleasehelp ##firstmom

2 Các câu trả lời

sis klu turun darah terus pergi emergency hospital ya. biar doc scan complete miscarriage ke apa. klu tak trun hbs doc akn buat dnc. tak pasti sis kos brp sbb sy dlu msa pergi dah complete miscarriage

12mo trước

sy pantang makan and rehat kat rumah je. cuti 2week klu sis berkesempatan bertungku mengurut ke buat la sis sekali dua.

sblm kantung keluar ada sakit like period pain and bleeding. after keluar ketulan like isi ikan baru bleeding makin kurang..sama mcm period.

12mo trước

Ooo.. Kalau mcm ni berpantang mcm mn ye sis..n ada buku pink tak, sy xsempat nk bk buku pink.. Doc kata xpayah buka, sedih pulak