Pemeriksaan bayi 1 bulan

Ada tak ibu yang slps bersalin rujuk klinik swasta? Nk tanya klinik catat tak dalam buku pink? Sbb sy ke klinik swasta tk catat dan bercadang nak buat pemeriksaan 2 bulan di KK biasa.

2 Các câu trả lời

Sy anak sebulan bawa pegi kk dulu, then inform dekat kk bulan seterusnya akan bawa anak ke swasta. Then diorang minta update dekat nurse yg incharge di kawasan tempat tinggal kita sbb nak rekod dlm buku baby