Takut bersama suami

Ada tak ibu sini yg kurang senang bersama suami? bukannya apa, selalu nya lepas bersama baby akan mengeras/menendang kuat dan macam ada rasa contraction on/off ?

4 Các câu trả lời

same here. tapi memang cemtu puan. puan boleh bincang dengan husband pasal ni so dia pun tau. kalau kita tolak, takut dia kecil hati pulak kan. lagipun kerap bersama husband bila dah nak due date boleh cepatkan proses bersalin

Betul sis.. Bila dah msuk 30weeks n keats ni kalau bersama suami, baby dia akn mengeras sakit...marah agaknya sbb kacau dia kan hahaha 😂😂

5y trước

😂😂😂😂😂😂

Ya mmg gtu sis..apa lg klu sd baby mbesar..tp klu sd mau dkt2 bersalin tu.. Kira mbantu jg tu utk cpt proses bersalin..

Hehhe.. me too.. baby saya gitu jgk.. mcm sensitif sgt je..