Ibu lepas bersalin

Ada tak ibu kat sini yg fully bf n payudara besar sebelah? Sbb ank hisap sebelah kiri banyak dri sbelah kanan. Nk buat macam mana ye nk bagi sama balik? Tak suka nye tgkk

2 Các câu trả lời

Bg yg srbelah kanan je pulak semalaman tu. 😂 sy buat camtu la pastu ok balik. Tp bebgkak la kiri tu sbb sy xpam. Then biasakan kiri kanan sama rata

1y trước

dh cuba bg kanan sehari tu, lps mnyusu kanan mcm kecut ,walaupun kiri xbg susu still besar dri kiri.

Biasakan bg balance. Walau baby tolak, paksa juga. Kalau kita biasakan dia bg sebelah je, sampai ke besar lah dia tolak sebelah

1y trước

dh cuba paksa. lps bg kiri kanan mesti xnk dh, kalau ronta2 dh mmg xnk kanan, bg kiri ok je hisap