Overdue/Bersalin 41weeks

Ada tak ibu ii dkt sini yang overdue, doc bagi masa extend tunggu seminggu dari tarikh due sebenar? Saya dah 39weeks bukaan tk buka langsung😅. So doc bgi tarikh serah diri after due date 40weeks to 41weeks induce/paksa bersalin. Dah mcm cara squad dan senaman still sama ada tips tak utk percepatkan bukaan?. #firstbaby #pleasehelp #seriusnanya #1stimemom

2 Các câu trả lời

sy ank no 2 overdue..doc bg tempoh smggu sblum kena serah diri..tapi nasib baik sblm kena serah bby nk kluar😅..truskan je squat jln itik tu smua..rajin usap2 perut mntk bby kluar cpt..insha'Allah dh tiba msa kluar bbynye nnti☺️

Up 🔝