Prengnancy

Ada tak ibu ibu yg dapat tahu awal mengandung sebelum week 4 ,,, nak tahu tanda2 nya ? #pleasehelp

8 Các câu trả lời

kalau saya bawah pusat rasa cramp-2 and tak selesa ada dalam 3-4 hari. Kalau period, saya takde rasa macam tu pun and tak pernah senggugut. Check upt eh naik double line 😆

payudara sakit dan ada urat2 biru timbul, saya dulu ingtkan husband pegang kuat sngt 🤣 seminggu duk sakit2 apa test double line rupanya

selalunya upt biasa x detect bawah 3weeks .. selalunya kita akan letih, sakit bawah perut.. x selesa la blh dikatakan

sy sminggu sebelum period cek upt double line dh. means masa tu 3 mggu la

Saya dapat tahu mase 3w , masa tu breast sakit + puting tk mcm biasa

Rasa cepat mengah. Diff org diff rasa

Berselera makan..

UPT