hormon

Ada tak ibu-ibu yang makin bernafsu semasa pregnant? Saya sebelum ni biasa saja tunggu suami minta baru bagi... Sejak pregnant ni kuat pulak nafsu sampai nak suami cepat je balik kerja... Jadinya saya yang asyik mintak suami layan. Saya google kebanyakannya kata sebab hormon. Sesetengah ibu jadi langsung tak nafsu nak bersama, sesetengah makin tinggi nafsu.. Ada ke yang macam saya?

57 Các câu trả lời

Saya pulak tak.. Rasa mcm tak mau bersama 😔

Kalau sy, kuat nafsu makan😂

hahahaha, sama la sis.....

saya normal je. sbb penat.

Sy lagi la baru kahwin xsmpai sebulan dh pregnant. Dia punya nafsu tu jgn ckp la. Sama2 naik🤭alhamdulillah sy xde bleeding psl kandungan sihat. Tp bila dh masuk hujung2 trimester ni, sy jd takot nk buat. Sbb sakit tau perut jd mengeras. Lagi2 time nk climax. So sy elakkan climax. Bg suami puas je lah. Nnti sakit. 😭 Dh xsyok

3y trước

lain prempuan lain jenis/cara nak dptkan climax tu.. ada yg g-spot climax, ada yg peneatration climax, ada yg clitoris climax. cuba cari yg mana 1 yg boleh buatkn climax. + prempuan climax xsemestinya ada squirt. hny sesetengah org saja.

Sy mcm tu jugak. Masa baru pregnant selera takde. Skrg dah 7 bulan slera mkn mmbuak buak.

🙈🙈🙈🙈

Nafsu nak mkn...

Normal

Sy xde nfsu..hahahahaah

5y trước

sama..dri awl pregnant smpai 7bln skrng..😅😅