8MONTH PREGNANCY !

Ada tak ibu ibu yang baru nak masuk 8 bulan tapi badan dah tak larat . Peha dua dua sakit time jalan . Pinggang pun sakit bila nak tidur susah ?? Padehal lama lagi nak bersalin . Huhu ada tips tak nak kurangkan sakit peha dgn pinggang ni ? Susah nak kerjaaaaa .

23 Các câu trả lời

Rilex sis.itu normal.tu tanda baby dah berada di laluan betul.kalau Tak tahan tidur dgn banyak bantal atau mintak suami urut

sy pn da 33w,so far skit bdn tu xde tp skit celah peha tu smpai rse xlrat nk jln..nk mlangkah nk g toilet pn sakitnye rse..

Sama la mommy..sy dh masuk 32 week ni mcm2 sakit dtg..sakit pinggang la..peha la..x sabar nak tnggu bby keluar..😂

Ank ke 4 ni mmg dh xlarat dr awal... Letih sgt... Lantak la org nk ckp ngada2 ke apa... Huhuhuuuu...

5y trước

Same...anak ke-4.

Sayapun 8bulan dan xlarat...asyik penat dan ngantuk..rumah berselerak..xtahan dan serabit...

Sy baru 6 bln pn mcm tak larat jln dah.. pinggang sakit, cuma peha time tido sakit

Sama mcm sye ... sye masuk 7 bulan lama lgi untk bersalin xpi sama mcm akkka ...

saya nk msok 8 bln. tp rsa mcm cergas ja pda sblm ni. cuma kerap sakit ari2

5y trước

Sama.. mybe berat baby btambah kot 😂 positif je

Me too..masuk 8m, start rasa sakit pinggang, paha semua dh..

Iya bun,sy pun sm macam ta larat bt jalan