Sharing

Ada tak ibu ibu kat sini yang deliver sebelum 37w? Mehlah share sikit. ?

5 Các câu trả lời

sy genap 37weeks☺😂😂

5y trước

mmg xperasan bila air ketuban tu pecah😂😂..scan doktor bgtaw air ketuban dh tggal sikit...

Saya deliver 34 weeks 1 day

5y trước

Alhamdulillah baby dan ummi sihat. Bersalin awal sbb dh turun darah. Bila sampai hospital, doktor cek bukaan 3cm. Masa tu petang, jam 9 lebih mcm tu bukaan 5cm terus kena tolak ke labour room. Jam 10.27pm saya selamat melahirkan. Baby dduk NICU 5 hari. Wad biasa 6 hari sbb kuning, pantau mnyusu dan berat baby turun.

dh berapa week?

36w n 38w..

34wik

5y trước

@kina.. alhamdulillah ok je lepas tu.. la ni alhamdulillah bby sht mmbsr sm mcm bby yg lahir ckup bulan.progress nya pn sm juge...la ni bby dh umo 8bln dh stat nk bljr brjln dh..🥰.. Cume ritu.lahir awl sbb alami placenta previa type 3 (uri bwh).bby breech..trpkse bersalin awl